Inspiratiecafé met Rik Verheye en Sam Kerkhofs

Evenementen01/05/2024

Pitch Please & UNIZO Limburg sloegen de handen in elkaar voor hét inspiratiecafé van het seizoen te brengen. Rik Verheye en Sam Kerkhofs de visionaire geester achter De Spor nam de bezoeker mee in hun opstartverhaal en hun manier van grenzen verleggen om je boodschap over te brengen en out-of-the box marketing te doen.

Na deze inspirerende talk gingen de heren in gesprek met Jade Daems van No Lobster en alumnus-ondernemer Loriana Allegrezza van E-Volve en dit alles gemodereerd door de heren van Monkey Business. Een geslaagde avond vol kennisdeling, inspiratie en netwerken dus!

De foto's van het inspiratiecafé vind je hier.

Dit event kaderde in de FTI-week: Flanders Technology & Innovation (FTI) brengt iedereen samen rond technologie en innovatie en is een motor van duurzame welvaart. Want alleen samen kunnen we de grote uitdagingen van de toekomst aanpakken. 

Made in Limburg, hét platform met elke dag alle bedrijfsnieuws uit Limburg, brengt verslag uit over dit inspiratiecafé. Made in Limburg heeft oog voor het succes, de innovatie en groei bij bedrijven en ondernemers. We plaatsen de mens achter de ondernemer centraal. Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op de dagelijkse, gratis nieuwsbrieven.

Unizo Limburg, ondernemersorganisatie.