Veelgestelde vragen

Moet ik iets van "ondernemen" kennen of een product hebben?


Nee hoor, de enige voorwaarde is dat je student-ondernemer bent. Dus ingeschreven zijn als student op een van de kennisinstellingen (uHasselt, UCLL, PXL of LUCA). Pitch Please geeft aan iedereen de kans om enthousiast te worden over ondernemingszin.

Waarom&hoe kan ik mezelf online registreren?
Om jou of je team zichtbaar te maken op onze Pitch Please website en je verder te informeren over alles wat we aanbieden, is het handig om je online aan te melden. Gebruik de registratieknop (klik hier) en dan kan je in stap 1 je persoonlijke profiel aanmaken. Daarna kan je meteen ook jouw idee/project opladen. Dit kan je later ook zelf in je profiel doen als je er meer over weet (inloggen in je profiel die je hier).

Ik wil meedoen met Pitch Please maar heb helemaal nog geen idee of project. Wat doe ik dan best?
Wil je meer weten over ondernemend zijn? Dat is het enige dat we van je vragen. In alle evenementen die we organiseren en met de mensen die we samenbrengen willen we jouw enthousiasme en kennis om meer ondernemend te zijn aanwakkeren. En wie weet krijgt jouw idee vorm naar een heus succesvol project.

Kan ik als pas afgestudeerde of werkende jongere ook meedoen?
Pitch Please is er voor de hoger onderwijs student in Limburg. Je bent als professional altijd welkom op onze evenementen. Zolang je wil ondernemen of meer ondernemend wil zijn in je job of eender welk project, kan je meedoen.

Ik woon niet in Limburg maar studeer wel aan één van de kenninsinstellingen, kan ik dan aanmelden?
Ja hoor, dan heb je jouw ticket op zak om aan te melden en volop te genieten van alle tips&tricks die we delen.

Kan ik alleen instappen met een idee of project?
Je kan alleen, met twee, met drie of meer aanmelden met jouw enthousiasme of project. Meedoen is belangrijker dan winnen in deze en "on the go" ontdek je jouw idee, passie, interesses, andere teamleden, ... dus gewoon doen.

Zijn er kosten verbonden aan mijn deelname?
Nee hoor. Pitch Please is een organisatie en platform gesteund door het Vlaams Agentschap Ondernemen (Vlaio) en de Limburgse hoger onderwijs instellingen. Alles wat wij organiseren is zonder kost voor jou aangeboden en voorzien.

Wanneer stap ik best in bij Pitch Please?
Eender wanneer het jou past. Onze kalender met evenementen en acties volgt het academiejaar, dus daar kan je rekening mee houden. Maar eigenlijk kan je op eender welk moment instappen met jouw passie, idee of project.