INSPIREREN. MOTIVEREN. ACTIVEREN.

Pitch Please helpt je om AWESOME te worden!

Pitch Please wil jongeren inspireren, informeren, uitdagen en ondersteunen om hun ondernemende kwaliteiten aan te scherpen. Of je nu wil ondernemen, gewoon wil uitproberen wat je allemaal kan, je wil laten inspireren of gewoon wil mee doen aan een leuke uitdaging samen met je vrienden: bij Pitch Please kan je terecht!  

Wij organiseren inspiratiecafés, een challenge day, workshops en zullen online uitdagingen op jullie afvuren waarmee je actief mee kan zoeken naar oplossingen voor actuele uitdagingen in Hasselt. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor begeleiding en advies om verder aan te slag te gaan met een idee. Dit alles doen we met behulp van experts en ondernemers en de jongeren zelf.

We werken ook samen met docenten om samen met hen de talenten van de jongeren te ontdekken en hiermee aan de slag te gaan.

Pitch Please is een initiatief van de steden Hasselt en Genk i.s.m. Universiteit Hasselt en de Hogeschool PXL, UCLL en LUCA School of Arts. Dit project wordt gerealiseerd met de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen (Vlaio).
Bekijk hier onderaan onze videofragmenten.

Pitch Please What!?
Onze teamleden vertellen helder en enthousiast over wat Pitch Please voor jou kan betekenen. Bekijk ons verhaal en je bent meteen mee. Hans (coördinator), Els (uHasselt), Matthias (PXL) en Jan Louis (LUCA)
LUCA coach
Jij als LUCA-student kan bij Jan Louis terecht voor alle begeleiding voor elke vraag rond ondernemend zijn. Hij vertelt je er graag zelf meer over.
uHasselt coach
Jij als uHasselt-student kan bij Els terecht voor alle begeleiding voor elke vraag rond ondernemend zijn. Els vertelt je er graag zelf meer over.
Studententeam Business Goos
Ontdek het inspirerende verhaal van Jonathan en Beau (LUCA) met hun Indie Game start-up. Hun passie werd meteen naar een eerste marktklare game omgezet.
Studententeam Sweepstory
Ontdek het inspirerende verhaal van
Studententeam Cology
Ontdek het inspirerende verhaal van
Studententeam Michiel Swaenen
Ontdek het inspirerende verhaal van ...
PXL-coach
Jij als PXL-student kan bij Matthias terecht voor alle begeleiding voor elke vraag rond ondernemend zijn. Matthias vertelt je er graag zelf meer over.