We horen graag van jou

Stuur ons een bericht

Wanneer je je aanvraag en informatie verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens en projectinfo zoals vermeld in onze privacy policy.

Pitch Please (projectbureau)
p/a ETI Economie
Limburgplein 1
3500 Hasselt

ONTDEK ONS ENTHOUSIASTE TEAM

Jan Louis De Bruyn
LUCA School of Arts
Ondernemend zijn, hij is er alvast super enthousiast over. En dat draagt Jan Louis graag over op jou. Als gastdocent in ondernemerschap werkt hij op LUCA op de juiste accenten om jouw zin voor ondernemen aan te wakkeren. Hij beschikt over een stevige portie praktijkervaring en inzicht in diverse aspecten van ondernemen. Dit omdat hij zelf ook met zijn beide voeten in het dagelijkse praktijkveld als ondernemer staat. De ideale running mate voor jouw project of idee. Just do it.
Ilse Fraussen
UCLL StartMinds
Na haar studies TEW heeft Ilse 15 jaar ervaring opgedaan in marketing & sales waarna ze een overgang maakte naar het hoger onderwijs. Ze bouwde enkele jaren ervaring op als docent aan de hogeschool UCLL in Diepenbeek. Sinds 2017 zet ze helemaal in op de ontwikkeling van ondernemerschap bij studenten. Als coördinator van UCLL StartMinds zorgt ze voor inspiratiesessies, workshops en begeleidt ze student-ondernemers van idee tot start-up.
Hans Santermans
Projectcoördinator
Grafisch vormgever van opleiding maar coördinator en event-organisator in hart en nieren. Hans legt na zijn ervaringen in het onderwijs en de jeugdwerking sinds 2017 zijn passie volop bij Pitch Please. Als algemeen coördinator van dit project overschouwt hij het overleg met alle partners en stuurt hij diverse activiteiten aan. Voor de stad Hasselt zet hij diverse initiatieven op poten ter ondersteuning van jong ondernemerschap. Zijn vrije tijd vult hij o.m. op met tekenen en grafiek.
Els Huysman
UHasselt StudentStartUP
Een passie voor ondernemerschap dat krijg je soms toegediend via de moedermelk. Zo is het toch bij Els verlopen. Het was dus logisch dat ze 9j lang bij UNIZO Limburg starters- en KMO’s begeleid heeft. Sinds 2015 zet ze haar schouders onder StudentStartUP UHasselt, met als doel om studenten ondernemender te maken. Voor de persoonlijke begeleiding van studenten en alumni bij de opstart van een eigen zaak, zet ze graag haar uitgebreide netwerk van experten en ondernemers in gang voor jou.
Matthias Reygel
PXL StudentStartUP
Matthias, met de M van Muziek en Marketing. Die passies combineert hij al sinds zijn studenten jaren als zelfstandig ondernemer. Zijn werk als deejay en freelance marketeer combineert hij met de rol van Start-Up coach op de hogeschool PXL. Ben jij als PXL student ook gebeten door ondernemer-schap? Ga zeker eens langs bij Matthias op het kantoor van StudentStartUP.