We horen graag van jou

Stuur ons een bericht

Wanneer je je aanvraag en informatie verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens en projectinfo zoals vermeld in onze privacy policy.

Pitch Please (projectbureau)
Stad Hasselt (p/a ETI Economie )
Limburgplein 1
3500 Hasselt

ONTDEK ONS ENTHOUSIASTE TEAM

Hans Santermans
Projectcoördinator
Grafisch vormgever van opleiding maar coördinator en event-organisator in hart en nieren. Hans legt na zijn ervaringen in het onderwijs en de jeugdwerking sinds 2017 zijn passie volop bij Pitch Please. Als algemeen coördinator van dit project overschouwt hij het overleg met alle partners en stuurt hij diverse activiteiten aan. Voor de stad Hasselt zet hij diverse initiatieven op poten ter ondersteuning van jong ondernemerschap. Zijn vrije tijd vult hij o.m. op met tekenen en grafiek.
Jan Louis De Bruyn
LUCA School of Arts
Ondernemend zijn, hij is er alvast super enthousiast over. En dat draagt Jan Louis graag over op jou. Als gastdocent in ondernemerschap werkt hij op LUCA op de juiste accenten om jouw zin voor ondernemen aan te wakkeren. Hij beschikt over een stevige portie praktijkervaring en inzicht in diverse aspecten van ondernemen. Dit omdat hij zelf ook met zijn beide voeten in het dagelijkse praktijkveld als ondernemer staat. De ideale running mate voor jouw project of idee. Just do it.
Els huysman
UHasselt StudentStartUP
Een passie voor ondernemerschap dat krijg je soms toegediend via de moedermelk. Zo is het toch bij Els verlopen. Het was dus logisch dat ze 9j lang bij UNIZO Limburg starters- en KMO’s begeleid heeft. Sinds 2015 zet ze haar schouders onder StudentStartUP UHasselt, met als doel om studenten ondernemender te maken. Voor de persoonlijke begeleiding van studenten en alumni bij de opstart van een eigen zaak, zet ze graag haar uitgebreide netwerk van experten en ondernemers in gang voor jou.
An Nackom
UCLL StartMinds
Als HR ondernemer én loopbaancoach in een eigen loopbaancentrum heb ik mogen proeven wat het is om een idee uit te bouwen tot iets moois waarbij we elke dag in ons talent kunnen staan. Ik enthousiasmeer graag mensen en probeer hen de beste versie van henzelf te laten worden door te ontdekken, te ondernemen, nieuwsgierig en kritisch te zijn. Sinds 2018 begeleid ik ook studenten in hun zoektocht en traject zodat ze vanuit de growth mindset verder kunnen groeien tot wat ze ook maar willen worden.