Kick-Off Inspiratiecafé
Welkom op ons startevenement

Met deze ontspannen avond starten wij samen met jou ons eventjaar. Inspirerende sprekers als Ann Wauters (Olympische topatlete), Clio van het topteam Les Soeurs en het schrijversduo Marc Beenders en Pieter Vandekerkhof aan het woord.

Kick-Off Inspiratiecafé

Yes! Opnieuw in levenden lijve, het Pitch Please Inspiratiecafé! Kom je netwerk leren uitbreiden, want al doende leer je en dat geldt zeker voor ondernemen. Koester je (nog) geen ambitie om een eigen zaak te starten? Dat is geen probleem, want Pitch Please wil je goesting om te ondernemen aanwakkeren. Een toverformule is er niet maar met de juiste mindset en passie kan je hoge toppen scheren.

Voor dit Kick-Off evenement hebben we voor jou een boeiende en leerrijke avond in elkaar gestoken. We voorzien een formeel gedeelte waarbij we inspirerende sprekers uitgenodigd hebben:

Ann Wauters was jarenlang kapitein van de nationale vrouwenploeg basketbal. Na de Olympische Spelen van Tokyo deze zomer zette ze een punt achter haar glansrijke carrière. Ze deelt haar unieke ervaring als topsporter en getuigt over wat écht telt bij teamsport want ze weet als geen ander wat het betekent om in team te werken.

De ondernemende Zolderse zusjes Clio, Kay en Julie Hendrickx, de stichters en bezielers van het Belgische modelabel ‘Les Soeurs’ wonnen onlangs de Livia-award voor beste vrouwelijke ondernemer(s) van het jaar.

Pieter Vandekerkhof en Marc Beenders schreven het boek ’Soft Skills in Ondernemerschap’, een must-have voor iedereen die ondernemend wil groeien in zijn of haar job. Leer je soft skills zoals communicatie, creativiteit, growth mindset, teamwerking en attitude verder te ontwikkelen en benut je ondernemerspotentieel optimaal.

En voor de rest gedurende deze avond... voorzien wij eten & drinken waardoor je volop kan nababbelen, netwerken, mensen kan spotten, ... kortom een aangename en leerrijke avond. Zorg dat je erbij bent.

PROGRAMMA

19.00 u: Doors open
19.30 u: Pitch Please
19.45 u: Pieter Vandekerkhof en Marc Beenders
20.15 u: Les Soeurs
20.45 u: Ann Wauters
21.25 u: Slotwoord
21.30 u: Netwerken + Food&drinks
22.30 u: Einde

Helaas, je kan niet meer inschrijven.

Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief om updates over toekomstige evenementen te ontvangen.