QuestnMatch

Quest ‘n’ Match is een vernieuwende app voor de gemiddelde tabletop gamer. Het revolutioneert de groupfinders, en activeert de zoektocht naar een groep van mensen om mee te spelen.

Omschrijving
Omschrijving

We zijn er van overtuigd dat er een groeiende interesse is in tabletop games, maar niet genoeg middelen om mensen echt tot spelen aan te zetten. Daar biedt Quest ‘n’ Match een oplossing voor. De app beschikt over de optie om een profiel aan te maken dat gedeeld wordt met andere spelers. Op basis van de informatie die de gebruiker invoert op zijn/haar profiel, maakt de app matches met andere gebruikers. Ook kunnen ervaren dungeon masters hun diensten te koop zetten op onze app. Voor een klein deel van hun verdiensten, staan wij hen toe een veel grotere markt aan te spreken. Natuurlijk heeft dit ook een review systeem er aan gekoppeld, zodat spelers een geïnformeerde beslissing kunnen maken. Jouw droomgroep wacht. Men krijgt dan de optie om elkaar als vriend toe te voegen en verder te bespreken of er een mogelijke match is en een mogelijkheid tot spelen. Om deze functies verder te vergemakkelijken, heeft de app verder ook een discussieforum en een agenda om sessies in te plannen. Ook staat het ervaren Dungeon Masters toe om hun hobby om te toveren naar een bijverdienste, waar wij als designers van de app ook winst mee kunnen maken. De app gaat geen installatiekost hebben, maar heeft dan wel advertisements voor de gratis gebruiker. Gebruikers kunnen voor een kleine abonnementsprijs de advertisements ontlopen, prioriteit krijgen bij het vinden van een groep en zichzelf als DM te huur zetten.

Wat zoeken wij?
Wat zoeken wij?

Nog geen info beschikbaar

Storyline
Storyline

Nog geen info beschikbaar

Team
Team

Het Quest ‘n’ Match team bestaat uit drie jonge gamedesign studenten die ervaring hebben binnen het tabletop genre en graag andere spelers willen helpen met het bekomen van een zo aangenaam mogelijke speelervaring: Andries houdt zich vooral bezig met het concept en de user experience en staat ook in voor communicatie, zowel binnen als buiten het bedrijf. Romy gebruikt haar kennis over grafisch ontwerp en esthetiek om ons product zo aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Tim is onze programmeur van dienst en zal het maken en onderhouden van de app in goede banen leiden.

QuestnMatch

Quest ‘n’ Match is een vernieuwende app voor de gemiddelde tabletop gamer. Het revolutioneert de groupfinders, en activeert de zoektocht naar een groep van mensen om mee te spelen.

Laatste update op 25/01/21

Gerelateerde projecten

Zijn ervaring in de DJ-wereld combineerde Jonas in 2020 met net dat stapje verder. DJ-materiaal is duur en daaruit ontsprong een leuk idee...
Lees meer
Laatste update op 20/09/21
App om conversatie te starten tussen migranten en Belgen op DE LIJN
Lees meer
Laatste update op 28/05/19
LTUL is een urban media platform dat zich richt op het organiseren van urban evenementen en het creëren van urban video content.
Lees meer
Laatste update op 21/05/19