Wij verbinden mensen die opzoek zijn naar een dier direct met asielen via een (web)applicatie.

Omschrijving
Omschrijving

Petmatch is in de eerste plaats een applicatie om mensen samen te brengen met adoptiedieren. Mensen die van plan zijn om een dier te adopteren kunnen via de applicatie asielen in de buurt zoeken en bladeren tussen een selectie van dieren. Zij maken een profiel aan met een aantal criteria.

In de tweede plaats is Petmatch een administratiesysteem voor asielen waarin ze hun asiel kunnen beheren. Het systeem is gekoppeld aan alle producten van Petmatch zodat er een overzicht ontstaat van alle adoptiedieren in Vlaanderen. In het systeem voegt het asiel dieren toe en selecteert een aantal criteria die achteraf worden gebruikt voor onze eigen (web)app.

Door deze profielen te creëren voor dier en baasje kunnen we specifiek dieren en baasjes zoeken die bij elkaar passen. De persoon die opzoek is naar een dier vindt zo een dier op basis van hun voorkeuren en kwaliteiten. Wanneer de app een dier heeft gevonden heeft dat bij een baasje past ontstaat er een match en kan de persoon het dier bezoeken, ontmoeten en uiteindelijk hopelijk adopteren.
Door een app als medium te gebruiken kan de persoon vanuit zijn eigen comfort kijken naar de beschikbare dieren. Pas wanneer er een match is moet deze naar het asiel om de deal te sluiten.

Wat zoeken wij?
Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de ontwikkelen van ons platform & app.

Storyline
Storyline

Nog geen info beschikbaar

Team
Team

De studenten Inti Valderas Caro, Lisa Engelen, Lotte Dillen, Ona Greven en Saffiera Portillo uit Interaction- en Game Design bedachten het concept van Petmatch, gedreven door hun passie voor dieren en technologie.

Wij verbinden mensen die opzoek zijn naar een dier direct met asielen via een (web)applicatie.

Laatste update op 30/11/18

Gerelateerde projecten

CEA is een sustainable oplossing voor de vele zeepflessen die we vandaag in de badkamer hebben staan.
Lees meer
Laatste update op 10/05/19
Tripelle is een kledingmerk gericht op Limburgse meisjes die op zoek zijn naar uniekheid.
Lees meer
Laatste update op 22/05/19
App om conversatie te starten tussen migranten en Belgen op DE LIJN
Lees meer
Laatste update op 28/05/19