De BeGenkers Live! - Webinars

Evenementen30/03/2023

Volg vanaf 8 oktober tweewekelijks webinars met jonge ondernemers en laat je inspireren. Je kan volgen via Facebook Live of door hierde link te clicken.

De webinars worden gestreamd vanuit BRAUW, Molenstraat 37 in Genk. Wil je ze liever echt meevolgen? Dan kan dat: reserveer je plek via info@debegenkers.be. First come, first served.

Op het programma:

Donderdag 8/10 @18u:  Dogan Ercan (klik hier)
Een meester in ondernemen, dat kan je wel zeggen over Ercan Dogan. Op 24 jarige leeftijd heeft hij al twee eigen restaurants, een nieuw kledingmerk en een keten van escaperooms op zijn naam staan. Hij gaat alle uitdagingen aan en geeft jonge ondernemers het advies “ Je moet durven springen”.

Donderdag 22/10 @ 19u: Joris Mentens & Ward Strauwen van Brauw (klik hier)
De nieuwe Genkse stadsbrouwerij Brauw bestaande uit Joris Mentens en Ward strauwen pakken uit met een uniek concept. Je kan genieten van craftbier maar ook je eigen biersmaak samenstellen en heel het proces van brouwen ontdekken. Je kan dit topduo bezoeken in de Molenstraat 37.

Donderdag 5/11 @ 19u:  Ayby Cetin (klik hier)
Ayby Cetin een Genkse regisseur met Turkse Roots. Bekend voor zijn kortfilm broodnodig, voor de kortfilm haalt hij inspiratie uit Waterschei de wijk waarin hij is opgegroeid. Het was niet evident om in de filmsector te werken maar het doorzettingsvermogen en de passie zijn er.

Donderdag 19/11 @ 19u: Els Welvaert (klik hier)
Els Welvaert project ontwikkelaar van de Stadsfabriekjes zorgt ervoor dat ondernemers hun dromen kunnen waarmaken. Ze moedigen creatieve ondernemers aan om hun eigen micro-maakatelier of onderneming te ontwikkelen. Dit met de nodige begeleiding.

Donderdag 3/12 @ 19u: Ann-Katrien Oimann (klik hier)
Samen met haar Team zorgt Ann-katrien Oimann voor verkoeling in de steden op een ecologische en innovatieve manier. In een divers team met veel expertise is het hun doel om comfortabele plekken te creëren waar mensen kunnen afkoelen.

In samen werking met : UC Leuven-Limburg / LUCA School of Arts - campus C-mine Jeugd Genk