Prijs bepalen? Een offerte opmaken? Een budget?!
Leer handige tools die je meteen kan gebruiken

Een project realiseren, een opdracht voor iemand uitvoeren, een product/dienst op de markt brengen? Dan moet je prijs zetten en je budget/offerte opmaken. Maar hoe doe je dat nou best?

Prijs bepalen? Een offerte opmaken? Een budget?!

In dit webinar neemt onze gastspreker en auteur Annick De Laender jou mee in het denkpatroon van de economische kant van je project/opdracht/product. Vanuit haar ervaring en inzichten met de uitdagingen van opstarten tot doorgroeien, geeft ze je inzicht in succesindicatoren en legt ze deze eenvoudig uit.

Een goede kostprijsbrekening is een basisvoorwaarde om je project of zaak financieel gezond en rendabel te houden. Dit is nodig voor elke professional die op een gegeven moment een prijs moet bepalen of zijn kosten wil oplijsten.

Wat ga je voor een opdracht vragen? Met welk uurtarief? Hoe kom je tot een correcte offerte? Wat verdien je er aan? Hoe doen je concurrenten dat? Hoe hou je jouw werkbudget in de hand? ... typische vragen die elk ondernemend iemand zich stelt. En vooral: hoe begin je er aan en welke tools kan je daarvoor gebruiken?
Annick zet je graag op weg.

 

Yes you cancount me in

Leuk dat je erbij wil zijn!

Laten we beginnen met wat praktische info te verzamelen.

Ik ben...
Indien je student bent, welke studierichting?
Van welk bedrijf of organisatie?

Bij bevestiging van jouw online registratie, ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens zoals vermeld in onze privacy policy.