Infosessie: Hoe vind je een goed idee?

Een idee, struikel je daarover of bestaat daar een aanpak of logica voor om daar op te komen? Wij leggen je uit hoe ook jij dat op een eenvoudige manier kan bedenken.

Infosessie: Hoe vind je een goed idee?

Welk beroep je later ook wil uitoefenen, je doet het beter als je op één of ander manier fantasierijk bent. Ook in je dagelijkse leven is het fijn meegenomen als je originele oplossingen kan bedenken voor bepaalde problemen.

Creativiteit is een sterk gewaardeerde eigenschap in onze maatschappij. Denk je nu: HELP! Ik ben juist allesbehalve creatief? Niet treuren, hoe creatief je bent, wordt slechts voor een klein percentage genetisch bepaald. Goed nieuws: je kan het dus aanleren en er steeds straffer in worden.

Topcoach op dit terrein is Tom Braekeleirs. Hij leert je in deze infosessie hoe je effectief tot een goed idee kan komen, hoe je out of the box kan denken en opportuniteiten kan ontdekken.

 

Yes you cancount me in

Leuk dat je erbij wil zijn!

Laten we beginnen met wat praktische info te verzamelen.

Ik ben...
Indien je student bent, welke studierichting?
Van welk bedrijf of organisatie?

Bij bevestiging van jouw online registratie, ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens zoals vermeld in onze privacy policy.