Ik wil een (starters)idee concreet leren uitwerken
Webinar Business Model Canvas

Om aan dit webinar deel te nemen, hoef je helemaal geen startersidee te hebben. De kunst om een idee dieper uit te werken, heb je in veel jobs nodig. Het Business Model Canvas kan hiervoor een eenvoudige tool zijn. Dit bedrijfsmodel beschrijft kort en krachtig hoe je idee waarde creëert en hoe je je klanten, gebruikers of cliënten van dienst kan zijn.

Ik wil een (starters)idee concreet leren uitwerken

Het Business Model Canvas (BMC) is een handige tool om alle facetten van het businessmodel in kaart te brengen. Het werd in 2010 ontwikkeld door Alex Osterwalder. Op een beknopte en overzichtelijke manier krijg je een helikoptervisie op je bedrijf. Het helpt om op een nieuwe manier te kijken naar jouw bedrijf vandaag, maar even goed om uitdagingen en opportuniteiten te vinden voor de toekomst.

Peter Bertels van Norsu dompelt je onder in de theorie van het BMC en hij laat je zien hoe je het BMC op drie verschillende manieren kan toepassen.

Yes you cancount me in

Leuk dat je erbij wil zijn!

Laten we beginnen met wat praktische info te verzamelen.

Ik ben...
Indien je student bent, welke studierichting?
Van welk bedrijf of organisatie?

Bij bevestiging van jouw online registratie, ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens zoals vermeld in onze privacy policy.