25 MRT.

ADRES:
Door de verstrengde coronamaatregelen worden al onze evenementen in de nabije toekomst online georganiseerd.
UUR:

20:00 - Stand-up comedian en storyteller Marnic Vandebroek (https://standupcompany.com/) modereert het panelgesprek tussen de student-ondernemers

21:00 - FAQ’s
Inspiratiecafé


Laat je inspireren door student-ondernemers uit je eigen onderwijsinstelling. Wat betekent het te ondernemen als student? Wat zijn de do’s and don’ts? Deze 4 studentondernemers delen hun ervaringen met jullie:

 

 

JONAS GEENS

DE DJ ACADEMIE + USED-DJGEAR

In september 2018 startte student industriële ingenieurswetenschappen, Jonas Geens, De DJ ACADEMIE waar hij DJ lessen aanbiedt op kinderkampen, bedrijfsfeestjes en aan particulieren. Al snel schakelde hij medewerkers in en tijdens de eerste COVID-19 lock-down startte hij zijn tweede bedrijfje: Used-djgear waarbij hij zeer succesvol tweedehands DJ materiaal verkoopt. Jonas laat zien dat je van je hobby je beroep kan maken.

 

 

JONATHAN WOLFS, SANDER AMBROOS en BEAU VANKEMENADE

Business Goose Studios

 

 

Business Goose Studios is een team van 3 jonge enthousiaste game design professionals met 1 uniek design principe: een game moet niet moeilijk zijn maar moet diepte bevatten. Deze eenvoudige formule trekken ze door naar simpele game play concepten en controls die intuïtief aan te leren zijn. Deze game studio in volle opstart streeft diepe en creatieve interacties na voor een betere spelbeleving.

 

 

ANKE GEVERS en JAMES WIDAR

Chip & Drip


Marketingstudenten Anke en James bakken er letterlijk en figuurlijk iets van als het op ondernemen aan komt. In een wereld vol stress, proberen ze een vleugje geluk uit te delen aan de hand van lekkere cookies. Website

 

 

 

HEAVEN HOYDONCKX en JANA MARX

 

Twister Wear

Jana en Heaven volgen de professionele bachelor orthopedagogie en ontwikkelen hoodies op maat met allerlei functionele gadgets.

 

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

gebruiksvoorwaarden
Gelieve akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden
Inschrijven
Bedankt! Vanaf nu blijf je op de hoogte van alle Pitch Please events zoals uitdagende challenges, inspirerende praatcafé's, awardshows en andere creatieve gebeurtenissen.