Over Pitch Please


INSPIREREN. MOTIVEREN. ACTIVEREN.

Pitch Please helpt je om AWESOME te worden!

Pitch Please Hasselt wil jongeren inspireren, informeren, uitdagen en ondersteunen om hun ondernemende kwaliteiten aan te scherpen. Of je nu wil ondernemen, gewoon wil uitproberen wat je allemaal kan, je wil laten inspireren of gewoon wil mee doen aan een leuke uitdaging samen met je vrienden: bij Pitch Please kan je terecht!  

Wij organiseren inspiratiecafés, een challenge day, workshops en zullen online uitdagingen op jullie afvoeren waarmee je actief mee kan zoeken naar oplossingen voor actuele uitdagingen in Hasselt. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor begeleiding en advies om verder aan te slag te gaan met een idee. Dit alles doen we met behulp van experts en ondernemers en de jongeren zelf.

Pitch Please is een initiatief van Stad Hasselt i.s.m. Universiteit Hasselt, Hogeschool PXL. Dit project wordt gerealiseerd met de steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkelingen het Agentschap Innoveren en Ondernemen (Hermes).

Contact Pitch Please

Stad Hasselt
Groenplein 1
3500 Hasselt
Tel. 011 23 97 18
E-mail: info@pitchplease.be
facebook.com/pitchpleasehasselt
instagram/pitchpleasehasselt

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

gebruiksvoorwaarden
Gelieve akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden
Inschrijven
Bedankt! Vanaf nu blijf je op de hoogte van alle Pitch Please events zoals uitdagende challenges, inspirerende praatcafé's, awardshows en andere creatieve gebeurtenissen.