11 MRT.

ADRES:
Door de verstrengde coronamaatregelen worden al onze evenementen in de nabije toekomst online georganiseerd.
UUR:

20u00: Start Online   
21u30: Einde

De link om deel te nemen zal je na je inschrijving ontvangen via mail.
Pricing


Altijd prijs: slimme pricing als creatieve businesstool

Hoger of lager? De waarde van een product of dienst is extreem subjectief. Toch moet je als ondernemer een prijs op je werk plakken. Zeker ondernemers in de creatieve sector worstelen hier vaak mee. In deze sessie tonen we diverse verdienmodellen voor creatieve ondernemers en zoomen we kort inop de drie basismethodes om je prijzen te bepalen. Tegelijk krijg je ook ook heel wat voorbeelden van smart pricing: technieken om je prijs in te zetten als marketinginstrument, zónder de goedkoopste te moeten zijn. 

 

De sessie wordt gegeven door Simon Gryspeert van Flanders DC (Flanders District of Creativity) het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector. Flanders DC ondersteunt creatieve ondernemers bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming. Je kan er als ondernemer in de creatieve sector terecht voor persoonlijk zakelijk advies, infosessies en netwerkevenementen, promotieacties in binnen- en buitenland, kruisbestuiving met andere sectoren en informatie of tools en inspiratie via de website en nieuwsbrieven.  

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

gebruiksvoorwaarden
Gelieve akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden
Inschrijven
Bedankt! Vanaf nu blijf je op de hoogte van alle Pitch Please events zoals uitdagende challenges, inspirerende praatcafé's, awardshows en andere creatieve gebeurtenissen.