Blogoverzicht

Netwerkevent

08/06/2018

DATUM: 6 juni 2018
LOCATIE: MIA-H (Mode-incubator Hasselt)
AANTAL AANWEZIGEN: 45 deelnemers

 

Onthaal

Na 2 jaar 'Pitch Please' kijken we graag even terug naar wat we verwezenlijkt hebben en waar we naartoe willen met het project. Op dit netwerkmoment nodigen we al onze partners uit om hen te bedanken, te inspireren en om uit te nodigen om ons verhaal verder te zetten.

Samen met de burgemeester, de schepen van economie, onze partners, bedrijven, docenten en studenten blikten we terug naar de voorbije 2 jaar door middel van het overzichtsfilmpje.


https://vimeo.com/337693524

 

Cedric Dumont

 

 

“Greatness begins beyond your comfort zone“

Met zijn motto “Greatness begins beyond your comfort zone“ wist Cedric Dumont de hele zaal te inspireren. Als lid van het Red Bull Air Team reist hij de wereld rond op zoek naar nieuwe avonturen en uitdagingen. Op zijn palmares staan ondermeer: 11.000 skydives, 2500 basejumps en meer dan 1000 wingsuit flights. Cedric studeerde sport- en prestatiepsychologie in New York, doet consultancy aan grote bedrijven en atleten en zijn professionalisme werkt inspirerend en zijn mentale kracht geeft vertrouwen.

 

Netwerken met Piet Kusters

 

 

Ons netwerkmomenten werd gestart met een tafelshow van Piet Kusters. Piet is afgestudeerd als als industrieel ingenieur chemie aan de UHasselt met een postgraduaat innoveren en ondernemen voor ingenieurs. Al van kleins af aan was hij al gefascineerd door de magische wereld van goochelen en mentalisme. Hij schopte het tot de halve finale van Belgium's Got Talent en is momenteel fulltime actief als mentalist.

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

gebruiksvoorwaarden
Gelieve akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden
Inschrijven
Bedankt! Vanaf nu blijf je op de hoogte van alle Pitch Please events zoals uitdagende challenges, inspirerende praatcafé's, awardshows en andere creatieve gebeurtenissen.