19 FEB.

ADRES:

UHasselt - Campus Hasselt

Oude Gevangenis Hasselt 
Martelarenlaan 42 
3500 Hasselt

UUR:
19u00: Ontvangst 
22u15: EindeStory: Pitch je idee


Een pitch komt van de volledige naam 'elevator pitch' wat staat voor een 'liftpraatje' waarbij je jouw boodschap efficiënt en effectief overbrengt op de tijd dat de lift van onder naar boven gaat. Een elevator pitch is dus een hele korte en krachtige boodschap waarbij het de bedoeling is dat je binnen deze tijd jezelf, je werk of idee zo duidelijk onder woorden kunt brengen dat de andere partij op zijn minst zeer geïnteresseerd is geraakt.

Maar… uitleggen wat je doet, is soms moeilijker dan je denkt. Of je nu gaat solliciteren, of een project/proef wil voorstellen, telkens wil je wel een goed verhaal brengen maar blijkt dit niet altijd vanzelfsprekend te zijn.

Pitch-Expert, Tom Braekeleirs (https://be.linkedin.com/in/tombraekeleirs), legt je de regels van de kunst uit. Daarna gaat elke deelnemer aan de slag om zijn eigen verhaal in een pitch te gieten en naar voor te brengen. Je krijgt de nodige feedback om je pitch-skills bij te schaven tot je vlijmscherpe boodschappen kan overbrengen.

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

gebruiksvoorwaarden
Gelieve akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden
Inschrijven
Bedankt! Vanaf nu blijf je op de hoogte van alle Pitch Please events zoals uitdagende challenges, inspirerende praatcafé's, awardshows en andere creatieve gebeurtenissen.