13 MRT.

ADRES:

De Serre

Groenplein 1, 3500 Hasselt

UUR:

19:00 - Onthaal

19:30 - Peter Decuypere - Keynote

20:30 - Peter Decuypere - Vragenronde

20:45 - Infosessie 'Tips & Tricks voor evenementen'

21:10 - Infosessie 'Communicatie voor evenementen'

22:10 - Netwerkdrink
Peter Decuypere + infosessies


Misschien heb je ooit wel de kans om zelf een evenement te organiseren. Of het nu een fuif is, een netwerkevent, een workshop, een lezing, een quiz, … Hoe pak je het aan? Hoe maak je er iets uniek en spectaculair van? Onze keynote speaker, Peter Decuypere, vertelt je zijn geheime recepten als event expert. Naast het inspirerende verhaal van Peter willen we je ook concrete tips meegeven zoals: hoe krijg je je event dan ook bij de juiste mensen? Is print dood? Zijn gesponsorde advertenties op facebook voldoende? Of moet er een grote guerrilla actie aan vast hangen? Heb ik recht op bepaalde subsidies? Hoe en wanneer dien ik een aanvraag in? Enzovoort.

Keynote
PETER DECUYPERE

Peter Decuypere heeft een breed palmares: keynote speaker, event expert, auteur, filosoof, docent en hij is vooral bekend als de founding father van het bekende festival ‘I Love Techno’. In 2016 schreef Peter het boek ‘Holy Trinity Events’ waarin hij het unieke Holy Trinity Model toont. Ben jij ook benieuwd naar wat ‘God’, ‘Jesus’ en ‘The Holy Spirit’
zijn in zijn verhaal en waarom ze aan de basis liggen van een succesvol event?

Communicatie Tips &Tricks
CAS VAN HEUKELOM

Cas Van Heukelom is marketing manager bij Kompass Klub (Gent). Hiervoor was hij marketing manager van Techno For Humanity en Labyrinth Open Croatia! Verder verzorgde hij ook al het stagemanagement voor Extrema Outdoor en Laundry Day en hij deed de marketing en communicatie voor FloorFiller en De Serre. Kom zeker luisteren naar deze thuismatch in De Serre en neem je vragen over communicatie en social media mee!

 

Het isTips&Tricks
JEUGDDIENST STAD HASSELT

geen geheim dat er veel komt kijken bij de organisatie van een evenement. Daarom willen we graag enkele zaken op een rijtje zetten. Wanneer moet de aanvraag van je evenement gebeuren? Kan je subsidies krijgen voor je evenement? Kan je materiaal ontlenen vanuit de stad Hasselt? Op deze en vele andere vragen krijg je van de jeugddienst een antwoord. Heb je zelf nog vragen rond de organisatie van een evenement? Neem deze vragen dan zeker mee!

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

gebruiksvoorwaarden
Gelieve akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden
Inschrijven
Bedankt! Vanaf nu blijf je op de hoogte van alle Pitch Please events zoals uitdagende challenges, inspirerende praatcafé's, awardshows en andere creatieve gebeurtenissen.