06 JUN.

ADRES:

Mode-Incubator MIA-H

Kempische Kaai 85
3500 Hasselt

UUR:
18u00: Onthaal met hapje en drankje
18u30: Welkomswoord
18u45: Keynote Cedric Dumont: "The future of work & the start-up mentality". 
19u45: Slotwoord en receptie, opgeluisterd door mentalist Piet Kusters. Verder is er ook de mogelijkheid tot rondleiding in de incubator.Netwerkevent


Want ook jij hebt je steentje bijgedragen aan de positieve startup-cultuur die momenteel door Limburg raast! Met vereende krachten worden jonge, veelbelovende talenten gestimuleerd om goesting te krijgen zich meer ondernemend te gedragen en -wie weet- ooit een eigen zaak op te starten.

Maar hoe moet het nu verder? Wie moet een voortrekkersrol spelen om onze startups nieuwe impulsen te geven? Op welke manier pakken we dit best aan? Samen met alle betrokkenen willen we hierover nadenken en de taakverdeling in het netwerk optimaliseren.

Vanuit Pitch Please, een samenwerkingsverband tussen Stad Hasselt, Universiteit Hasselt en Hogeschool PXL, gooien we de knuppel in het hoenderhok. We brengen jou en de andere stakeholders graag samen voor een inspirerend evenement. Wij zorgen voor enkele boeiende getuigenissen en voor informele netwerkcontacten met interessante collega's uit het startup-werkveld. 

 

Een leerrijke én gezellige avond die je zeker niet mag missen! 

 

Cedric Dumont Levensmotto: “Greatness begins beyond your comfort zone“ -Develop a  GROWTH and OWNER mindset for success, find your PURPOSE for full engagement and happiness at work. Lid van het Red Bull Air Team - reist de wereld rond op zoek naar nieuwe avonturen en uitdagingen - eindeloos palmares: 11.000 skydives, 2500 basejumps en meer dan 1000 wingsuit flights - studeerde sport- en prestatiepsychologie in New York - consultancy aan grote bedrijven en atleten - zijn professionalisme werkt inspirerend, zijn mentale kracht geeft vertrouwen.

Piet Kusters
Afgestudeerd als industrieel ingenieur chemie aan de UHasselt - lerarenopleiding - postgraduaat innoveren en ondernemen voor ingenieurs - al van kleins af gefascineerd door de magische wereld van goochelen en mentalisme - schopte het tot de halve finale van Belgium’s Got Talent - is momenteel fulltime actief als mentalist.

 

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

gebruiksvoorwaarden
Gelieve akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden
Inschrijven
Bedankt! Vanaf nu blijf je op de hoogte van alle Pitch Please events zoals uitdagende challenges, inspirerende praatcafé's, awardshows en andere creatieve gebeurtenissen.