21 MRT.

ADRES:
Campus Elfde Linie, Congress, Hasselt
UUR:

17:00 Ontvangst

17:30 Welkom ‘Wat kan Bizidee voor jou betekenen?’

17:40 Pop Poll Live Pitches

18:00 Bieke Van Gorp, co-founder FibriCheck over haar ervaringen als startende ondernemer. Met praktische tips om je eigen bedrijf te starten

18:30 Bekendmaking winnaar Poll Pop

18:45 Workshops, coaching met experts, 1 op 1 businessplan coaching

20:00 Break met food & network

20:30 Afterdrink
Nacht van de Inspiratie


Heb je misschien een startersidee waar je mee rondloopt? Maar je weet niet hoe te beginnen? Je zoekt je weg als toekomstige ondernemer? Dan ben jij een (pre)starter. En ongetwijfeld zit je nog met heel wat vragen. Tijdens de Bizidee Nachten van de Inspiratie #NVDI, krijg je antwoorden.

Keynote | BIEKE VAN GORP

Vier jaar geleden werkten twee studenten biomedische wetenschappen en twee ingenieursstudenten van de UHasselt elk individueel aan hun thesis. Door hun inzichten multidisciplinair samen te voegen, ontstond FibriCheck, een applicatie die hartritmestoornissen kan opsporen via de smartphone. Wat dus begon als een masterproef mondde uit in een high level start-up. Bieke Van Gorp (co-founder en COO van Quompium, het bedrijf achter FibriCheck) deelt
haar ervaring als starter en geeft boeiende starterstips.

Je kan je ook inschrijven voor de workshops zoals ondernemingsplan uitschrijven, een financieel plan opmaken, een crowdfunding campagne opstarten, hoe een idee te vinden en het te beschermen, maar ook hoe jouw uniek talent te koppelen aan een complementair team.

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

gebruiksvoorwaarden
Gelieve akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden
Inschrijven
Bedankt! Vanaf nu blijf je op de hoogte van alle Pitch Please events zoals uitdagende challenges, inspirerende praatcafé's, awardshows en andere creatieve gebeurtenissen.