14 NOV.

ADRES:

KAAI16

Scheepvaartkaai 16, 3500 Hasselt

UUR:

19:00 - Deuren

19:30 - Jelle Lemmens

19:50 - Liesbeth Weyen

20:15 - Sven Nys

20:50 - Prijsuitreiking

21:00 - Netwerkdrink
INSPIRATIECAFE: SVEN NYS, LIESBETH WEYEN & JELLE LEMMENS


Laat je woensdagavond inspireren door jong en ondernemend talent van Vlaamse, Limburgse en Hasseltse bodem.

 

SVEN NYS

Voormalig wereldkampioen veldrijden, Sven Nys - alias de Kannibaal van Baal - is nu een succesvolle ondernemer. Hij heeft een lang parcours afgelegd om aan de top te geraken, en te blijven. Wat was voor hem belangrijk voor de opbouw en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen? Hoe kan je iets negatief omzetten in iets positief? … Ondernemen draait rond passies: je talenten vinden en deze verder ontwikkelen, vallen, opstaan en hierbij steeds je doel voor ogen blijven houden. Sven vertelt zeer inspirerend over de raaklijnen tussen topsport en ondernemen.

LIESBETH WEYEN

‘Wat is een goed recept om een onderneming te starten?’ Die vraag stelden we aan Liesbeth Weyen (30), oprichtster en goedlachse uitbaatster van het gezellige taartenhuisje ‘Tarte Tatin’ in hartje Hasselt. Na het halen van haar diploma Culturele Agogiek was er twijfel welke richting ze uit zou gaan met haar carrière. Van kinds af aan bakte ze al vol passie gebakjes voor familie en vrienden en toen het gezellige pand in de Walputsteeg vrijkwam te staan, zette ze de stap naar het ondernemerschap. En zo, 4 jaar later, mogen we haar verwelkomen op onze Kick-off om haar verhaal te vertellen en ons te laten proeven van enkele van haar heerlijke taarten.

JELLE LEMMENS


Een jarenlange passie voor houtbewerking en skaten leidden door een samenloop van omstandigheden tot de start van ‘Crownboards’, de zaak van Jelle Lemmens die unieke en handgemaakte longboards aan de man brengt. Als student-ondernemer combineerde hij zijn eigen zaak met zijn studies en na het afstuderen waagde hij de sprong om fulltime voor zijn zaak te gaan. Op de korte tijd dat Crownboards bestaat, is het al een gevestigde waarde geworden in de loangboard scene. Zijn longboards zijn terug te vinden over heel de wereld en de wachtlijst voor één van zijn unieke longboards blijft maar groeien.

 

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

gebruiksvoorwaarden
Gelieve akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden
Inschrijven
Bedankt! Vanaf nu blijf je op de hoogte van alle Pitch Please events zoals uitdagende challenges, inspirerende praatcafé's, awardshows en andere creatieve gebeurtenissen.