23 APR.

ADRES:

UHasselt - Campus Hasselt

Oude Gevangenis Hasselt 
Martelarenlaan 42 
3500 Hasselt

UUR:
19u00: Start
22u00: EindeHoe ontdek en ontwikkel ik mijn sterktes ?


WAT IS EEN TALENT?

Talent is het hebben van een unieke gave, een natuurlijke aanleg. Talent wordt zichtbaar in elke activiteit die moeiteloos gaat, die je graag doet en die je voldoening geeft. Als je doet waar je goed in bent, dan vliegt de tijd, daar krijg je energie van.

Als je je talenten kent, kan je ze in een stimulerende context verder ontwikkelen tot een hoger niveau.

WAAR LIGGEN JOUW TALENTEN? WAT IS JOUW PASSIE?

Pedagoog Luk Dewulf ontwikkelde een online zelftest om te achterhalen wat je echt graag en goed doet. Deze test geeft inzicht in jouw sterktes en werkpunten. Je hebt een unieke code nodig om de test in te vullen die je kan aanvragen via info@pitchplease.be.  Na het invullen van de test, ontvang je je persoonlijke talentenprofiel.

HOE ONTWIKKEL JE JE PASSIE?

Wil je op basis van je persoonlijke profiel weten hoe je jouw talenten verder ontwikkelt en inzet in je huidige realiteit en contexten? Schrijf je dan snel in voor deze workshop op dinsdag 10 of dinsdag 17 december. Snel zijn is een must want er kunnen maar 10 studenten per workshop deelnemen.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je tips & tricks mee voor je dagelijkse leven of latere loopbaan.

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

gebruiksvoorwaarden
Gelieve akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden
Inschrijven
Bedankt! Vanaf nu blijf je op de hoogte van alle Pitch Please events zoals uitdagende challenges, inspirerende praatcafé's, awardshows en andere creatieve gebeurtenissen.