12 MRT.

ADRES:

Hogeschool PXL
Campus Elfde Linie
PXL Congress

Elfde-Liniestraat 24
StudentHub
Eerste verdieping

UUR:

Gisteren en vandaag zijn er nieuwe richtlijnen en maatregelen ontvangen omtrent het corona virus. Om die reden gaan we de workshop van vanavond veiligheidshalve uitstellen naar een nieuwe datum. Onze excuses hiervoor!
Business Model Canvas


EEN BUSINESS MODEL?

Hoe organiseert een bedrijf zijn activiteiten om de klanten van dienst te zijn? Daarvoor heb je dus een business model nodig. Wat het is en wat je daarvoor nodig hebt, leer je in deze workshop.

BUSINESS MODEL CANVAS (BMC)?

Business Model Canvas (BMC) is een tool waarmee je je business model vlot kan aanpassen aan de hand van 9 bouwstenen. Hierdoor kan je inspelen op de behoeften van de markt en de concurrentie vóór blijven.

WORKSHOP BMC

Tijdens deze interactieve workshop leert Yves Excelmans van VLAJO je eerst de theorie van de 9 bouwstenen. Daarna kan je zelf een eigen BMC invullen om je idee vorm te geven.

WIE KAN DEZE WORKSHOP VOLGEN?

Heb je al een vraag of concreet idee om een eigen zaak te starten en wil je onderzoeken of je idee haalbaar is? Schrijf dan snel in voor deze workshop want het aantal plaatsen is beperkt.

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

gebruiksvoorwaarden
Gelieve akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden
Inschrijven
Bedankt! Vanaf nu blijf je op de hoogte van alle Pitch Please events zoals uitdagende challenges, inspirerende praatcafé's, awardshows en andere creatieve gebeurtenissen.